Hvem vil ikke gerne have et godt tilbud? Det vil vi alle. Men tilbuddene behøver ikke komme på papir. I dag er det mindst lige så nemt at læse butikkernes tilbudsaviser på en tablet eller mobil.

Tilbudsaviserne kommer nærmest væltende ind i postkasserne af sig selv. Det betyder, at mange måske ikke er klar over, at man lige så godt kan spare på papiret og få alle de gode tilbud leveret elektronisk.

Det nemmeste er at klikke ind på butikkernes hjemmesider og tilmelde sig deres nyhedsbrev. Så kommer tilbuddene helt automatisk til dig i en mail eller på sms.

På den måde får du lige præcis de tilbudsaviser, du gerne vil have, og samtidig slipper du for papirbunkerne.

Brug en app

De ligger og roder i opgangen.

Du kan også bruge en service som Tilbudsugen.dk.

Her finder du ikke alene alle butikkernes tilbudsaviser, du kan også vælge, præcis hvilke butikker og hvilke varer du ønsker at holde øje med. Hver uge får du så en mail med oplysninger om, hvor du finder de bedste tilbud på bestemte varer.

Installerer du Tilbudsugens app på din mobil eller tablet bliver det endnu nemmere at sammenligne tilbud og lave indkøbslister.

Prøv det

Vi er blevet så vant til tilbudsaviser og reklamer på papir, at mange glemmer, at der i dag er betydelig nemmere og smartere måder, hvis man vil holde øje med ugens tilbud.

Prøv det, og når du så har opdaget, hvor nemt og smart det er, kan du sige ’Nej tak til reklamer’ på papir.

Og de fleste af dem bliver smidt ulæste ud i skraldespanden.

Bestil en mærkat hos Postnord og sæt den på din postkasse. Så slipper du også for alt det rod, som bunker af reklamer uvægerligt fører med sig.

Nemt af fortryde

Hvis du kommer til at savne tilbud på papir, kan du lige så nemt melde dig til igen.

Du kan også bruge minetilbud.dk på nettet eller som app. Her kan du skræddersy din personlige ’tilbudspapirpakke’, så du får lige præcis de papirtilbudsaviser, du gerne vil have – og ingen andre.